BEWUST-ER-ZIJN

Leven in vrijheid

Wie ben jij echt?

Hallo mooie jij,

Welkom op deze pagina waar ik je meer uitleg over de Bewust-er-Zijn coaching.

Veel mensen zijn geneigd vanuit hun hoofd en gedachten te leven. Ze ervaren in deze hectische maatschappij bijna niet meer wat ze diep van binnen echt voelen of hoe ze dit gevoel kunnen herkennen. Ik betrek de helende werking van het lichaam erbij. Zodat je liefdevol aanwezig kunt zijn bij je gevoel, hoe spannend dat misschien ook kan zijn. Door er ruimte voor te maken, wordt het gevoel erkent en mag het er zijn. Dit geeft echt veel impact.

Maar ook kunnen we ontdekken dat we het vaak allemaal niet weten. En wat is daar nou zo mooi aan? Het maakt dat je je overgeeft aan wat is, NU op dit moment.

Leven vanuit het NU geeft innerlijke rust. Het laat de drukke gedachten voor wat ze zijn; gewoon gedachten. Als jij ontdekt dat je naar je gedachten kunt kijken, zonder er door opgeslokt te worden, dan ervaar je meer ontspanning, innerlijke rust en overgave in je leven. Hoe fijn lijkt je dat?

Iedereen heeft een ander doel voor coaching. Wat is jouw doel, waar wil jij aan werken? Heb je ergens last van of ben je al langer op zoek naar meer welbehagen?

Herken jij jezelf hierin:

  • Je gedachten draaien overuren
  • Je heb geen tijd voor jezelf
  • Je zou graag meer rust willen
  • Er is iets waar jij last van hebt
  • Je wilt meer levensenergie
  • Je wilt ontdekken hoe jij Bewust-er-bent
  • Je wilt ontdekken wie jij echt bent

Ik nodig je uit om een wezenlijk gesprek te voeren. Ik help je daarbij door je de juiste vragen te stellen. Voor mij telt vooral jouw bereidheid om bij jezelf te onderzoeken wat er gebeurd van binnen, je echt open te stellen voor zelfonderzoek. Ik sta je bij vanuit verbinding en samen gaan wij kijken naar wat jij lastig of zwaar vindt en hoe we dat lichter voor je kunnen maken.

Ben jij er aan toe om met jezelf aan de slag te gaan? Denk je hier al langer over na en heb je er nu eindelijk de ruimte voor?

We plannen een intake gesprek om te zien of er vertrouwen is om dit samen aan te gaan. Je hebt ca. 6-8 sessies nodig om tot wezenlijke verandering te komen in een coachings traject. Dit kunnen we wekelijks of om de week doen.

De investering is € 90,- per coachsessie (ca 60-75 minuten).

We gaan samen een mooie ontdekkingsreis aan die jou echt wat brengt.

Hopelijk tot ziens!

Babette Tettero


MISSIE

Bewust-er-ZIJN coaching waarbij mijn missie is om jou bij te staan jezelf weer te ontdekken, te voelen wie jij echt bent. Zodat jij kunt schitteren en stralen vanuit jouw kwaliteiten!
Quote:

"Coachen is maatschappelijk uitermate relevant. De wereld heeft coaches nodig, mensen die hun dromen waar durven maken, mensen die écht kunnen luisteren en bij de ander kunnen aansluiten; mensen die juist niét op alle vragen antwoorden hebben en toch sterk blijven staan in het niet-weten; mensen die nieuwsgierig zijn en de juiste vragen kunnen stellen om samen met de ander antwoorden te vinden”. - Ien van der Pol


coaching

Wil jij leven vanuit dit moment, NU? Jezelf ontdekken en je kwaliteiten inzetten?

Lees dan verder hoe je met de coaching van Bewust-er-zijn je leven weer vol levenskracht kan beleven en je licht weer kan laten schijnen.access bars®

Met de Access Bars® behandeling ontdek je hoe enorm je kunt ontspannen en in je eigen kracht kunt staan.

Wil je hier meer over weten, lees meer over wat de access bars® voor jou kunnen doen.


Reviews

Er zijn je al een aantal mensen voor gegaan die de kracht hebben ontdekt die in zich zit om anders naar het leven te kijken.

Lees hier hun ervaringen en kom daarna zelf ontdekken wat het voor jou kan betekenen.