BEWUST-ER-ZIJN

Leven in vrijheid


Silvia:

"Tijdens ons eerste telefoongesprek voelde ik al dat er een klik was en dat mij wel eens heel goed op weg zou kunnen helpen. Babette is een heel rustig en vriendelijk persoon die je direct op je gemak stelt. Ze is kalm en weet deze kalmte ook over te brengen. Zij ziet en hoort dingen bij mij die ik zelf niet zie of hoor. Ze maakt ze zichtbaar.

Wanneer nodig is zij direct en confronterend, maar op een zachte manier, dit om inzichten te krijgen, spiegels voor te houden en hiermee te zorgen dat mijn weg weer vrij komt voor zaken die er toe doen. Duidelijk maken dat alles er mag zijn, onzekerheden, woede, boosheid, ontevredenheid, maar dat dit een plek moet krijgen om door te kunnen. Acceptatie, erkenning….. ik kan zo wel even doorgaan. Babette heeft mij enorm geholpen bepaalde angsten onder ogen te komen, deze aan te pakken en ze zo weg te zetten dat het mijn dagelijkse leven niet meer in de weg staat en ik weer door kan mijn leven.

Ik ben Ik en ik mag er zijn"

Silvia, 18 maart 2020


Kiki:

"Al enige tijd word ik door Babette gecoacht. Ik baalde ervan dat dit niet meer door kon gaan in verband met het virus. Babette kwam op het idee om onze gesprekken via skype toch voort te gaan zetten.

Ik wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten. Ik was bang dat ik niet hetzelfde gevoel kon krijgen als bij een live sessie bij Babette in de praktijk.

Integendeel, onze eerste online sessie was een groot succes. Ik had een fijn contact met Babette. Ik voelde een enorme verbinding, terwijl we niet in dezelfde ruimte zaten. Ik kon mijzelf goed openstellen en voelde mij juist enorm op mijn gemak.

Normaal gesproken ben ik snel afgeleid, maar in deze sessie in deze setting was ik juist enorm gefocust. Ik voelde mij enorm gesteund en gehoord. We konden goed tot de kern komen en Babette kon goed met mijn emoties omgaan. Ik was ook blij dat ik deze goed kon uiten.

Het enige nadeel van een online sessie is dat je zelf tissues moet hebben liggen omdat Babette je deze niet kan aanreiken ;-)

Afijn, ik had dat niet verwacht dat we zoveel konden bereiken in een online sessie. Daarom heb ik voor volgende week weer een afspraak gepland. Zeker in deze moeilijke tijd (ook voor mij als ondernemer) is het fijn om te werken aan jezelf, dat iemand je hoort en dat Babette je toch nog op weg kan helpen."

Kiki, 2 april 2020Monique:

"Ik ben in juli 2020 begonnen met de coaching. Leren naar mijzelf te kijken, wie ben ik en wat wil ik, daar was ik naar op zoek.

Door de warme, toegankelijke en rustige benadering van Babette kwamen de woorden en emoties vanzelf. Door haar openheid heb ik de sessies als erg prettig ervaren. Het gevoel dat Babette mij gaf was vertrouwen, ik mag er zijn, bang, verdrietig en blij en dat maakte mij heel sterk.

In een sessie met jou die heel bijzonder was (er was verbintenis zonder dat daar woorden aan te pas kwamen) heb ik dat stuk waar ik naar op zoek was, vertrouwen in mijzelf in wie ik ben en voor mijzelf mag zijn, gevonden.

Het belangrijkste wat de coaching mij heeft gebracht is rust in mijn hoofd, energieker in het hier en nu kunnen staan. Makkelijker afstand kunnen nemen van situaties waar ik geen rol in speel, het laten voor wat het is bij die personen waar het om gaat.

Ik ben erg blij dat Babette op mijn pad is gekomen en mij hierbij heeft geholpen. Dank je wel voor je goede zorgen en liefde."

Monique, 25 oktober 2020


coaching

Wil jij leven vanuit dit moment, NU? Jezelf ontdekken en je kwaliteiten inzetten?

Lees dan verder hoe je met de coaching van Bewust-er-zijn je leven weer vol levenskracht kan beleven en je licht weer kan laten schijnen.access bars®

Met de Access Bars® behandeling ontdek je hoe enorm je kunt ontspannen en in je eigen kracht kunt staan.

Wil je hier meer over weten, lees meer over wat de access bars® voor jou kunnen doen.Reviews

Er zijn je al een aantal mensen voor gegaan die de kracht hebben ontdekt die in zich zit om anders naar het leven te kijken.

Lees hier hun ervaringen en kom daarna zelf ontdekken wat het voor jou kan betekenen.