BEWUST-ER-ZIJN

Leven in vrijheid

Wie ben ik?

Vanaf mijn jongvolwassen jaren heb ik grote interesse in ‘de mens’, wat ons drijft, wie we zijn en hoe we het beste uit onszelf kunnen halen. De magie van coaching is voor mij om mensen open te zien gaan, dat jij er helemaal mag zijn, precies zoals je bent.

Al meer dan 10 jaar draai ik met veel plezier en grote tevredenheid mijn salon Bodytreats. Maar ondertussen heb ik met mijn ontwikkeling nooit stil gezeten. Sinds 2001 heb ik veel zelf-onderzoek gedaan en ben daarbij bijgestaan door uitstekende coaches. Ik ben er achter gekomen dat we vaak leven vanuit verkramping en beperking. Nu leef ik het leven vanuit vrijheid, bewustzijn, in het NU en dat maakt het leven veel fijner.  Wanneer ik tegen iets aan loop wat ik lastig vind, blijf ik bij dat gevoel aanwezig en laat het er zijn. Ik duw het niet meer weg, maar accepteer dat het er is. Dit zorgt ervoor dat ik me vrij voel en keuze ervaar, ondanks wat het leven mij als uitdaging brengt.

Wanneer je door mij gecoacht wilt worden, kies je voor iemand die met warmte, rust, verbinding en intuitie jou bij staat in zelfonderzoek en de juiste vragen weet te stellen. Ik ben volledig vanuit mijn zijnskwaliteit, zonder oordeel, bij jou aanwezig en daardoor kan jij aanwezig zijn bij jezelf.

De geaccrediteerde Post-HBO coachingsopleiding die ik gevolgd heb, heeft me geleerd te werken vanuit Oosterse non-duale wijsheid gecombineerd met de westerse psychologie. Dat houdt in dat we werken aan heling als dat nodig is, acceptatie van wat is en halen we je kwaliteit naar voren. Zodat jij vanuit jouw wijsheid en authentieke zelf anders naar de uitdagingen kijkt en daar makkelijker mee om leert gaan.


Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Warme groet,

Babette TetteroQuote:

"Als je het huis van ego achter je wilt laten, kan je er maar beter gaan wonen". Vier niveaus van werkelijkheid - Alexander Zöllner


coaching

Wil jij leven vanuit dit moment, NU? Jezelf ontdekken en je kwaliteiten inzetten?

Lees dan verder hoe je met de coaching van Bewust-er-zijn je leven weer vol levenskracht kan beleven en je licht weer kan laten schijnen.access bars®

Met de Access Bars® behandeling ontdek je hoe enorm je kunt ontspannen en in je eigen kracht kunt staan.

Wil je hier meer over weten, lees meer over wat de access bars® voor jou kunnen doen.Reviews

Er zijn je al een aantal mensen voor gegaan die de kracht hebben ontdekt die in zich zit om anders naar het leven te kijken.

Lees hier hun ervaringen en kom daarna zelf ontdekken wat het voor jou kan betekenen.